Erciyesspor, Kasımpaşa karşısında ilk peşinde

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Suat Altın İnşaat (SAİ) Kayseri Erciyesspor, ligin 16. haftasında yarın konuk edeceği Kasımpaşa’yı mağlup ederek, rakibine karşı ilk galibiyeti almayı hedefliyor.

Erciyesspor, Kasımpaşa karşısında ilk peşinde

Kulüp basın sözcüsü Kaan Savruk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2014-2015 futbol sezonunun ilk yarısının son haftasında sahalarında karşılaşacakları Kasımpaşa’yı yenerek, rakiplerine karşı galibiyet özlemini sonlandıracaklarını söyledi.

 

Geçen sezonlarda Süper Lig, 1. Lig ve Türkiye Kupası’nda 7 kez karşılaştıkları Kasımpaşa’ya karşı galip gelemediklerini belirten Savruk, şöyle devam etti:

“Yarın zor bir karşılaşma bizleri bekliyor. Kasımpaşa ligin güçlü takımlarından biri ancak biz de iyi bir takımız. Geçmiş sezonlarda rakibimize karşı hiç galibiyet alamadık artık bu duruma yarın son vereceğimizi düşünüyorum. Ayrıca yarın ilk yarının son karşılaşması. Kasımpaşa maçını kazanarak, devre arasına moralli girmek istiyoruz. Geride kalan haftalarda iyi futbol ortaya koyuyor ancak sonuca yansıtamıyorduk. İnşallah yarın iyi futbolumuzun karşılığını 3 puan olarak alırız.”

– Tütüneker ilk galibiyeti hedefliyor

Kayseri Erciyesspor’da yaklaşık 1 ay önce Bülent Korkmaz’ın yerine teknik direktörlüğe getirilen Uğur Tütüneker’in yeni takımıyla henüz galibiyeti bulunmuyor.

Tütüneker yönetiminde 4 kez sahaya çıkan Kayseri temsilcisi, bu karşılaşmalarda 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Sivasspor ve Mersin İdmanyurdu ile berabere kalan mavi-siyahlı ekip, Fenerbahçe ve İstanbul Başakşehir’e ise mağlup oldu.

Tütüneker, AA muhabirine yaptığı açıklamada, göreve geldikten sonra çok zorlu maçlar oynadıklarını ifade etti.

Takım olarak artık galibiyete ihtiyaçları olduğunu ifade eden Tütüneker, “Yarın ilk yarının son maçını oynayacağız. Artık puanlara ihtiyacımız var. Rakibimiz güçlü ama biz de alt sıralardan kurtulmanın hesabını yapıyoruz. Temennimiz taraftarımızın desteğiyle karşılaşmadan galip ayrılmak. Devre arasına 3 puanla girmek bizim için çok iyi olacak” diye konuştu.

– Erciyesspor, Kasımpaşa ile 8. randevuda

Kayseri Erciyesspor ile Kasımpaşa, 4 Ocak Pazar günü 8. kez karşılaşacak.

İki ekip arasında geride kalan 7 maçtan 5’ini Kasımpaşa kazanırken, 2 karşılaşma berabere sonuçlandı. Mavi-siyahlı ekip, Kasımpaşa’ya karşı 2’si Süper Lig, 4’ü 1. Lig ve 1’i Türkiye Kupası’nda oynadığı 7 maçta galibiyet alamazken, bu karşılaşmalarda Kasımpaşa 16, Kayseri Erciyesspor ise 5 gol attı.

Geçen sezon Spor Toto Süper Lig’de oynanan 2 karşılaşmayı ise Kasımpaşa 3-0’lık sonuçlarla kazanmıştı.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X