Erdal Tosun son yolculuğuna uğurlandı

Sarıyer’de geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Erdal Tosun’un cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Erdal Tosun son yolculuğuna uğurlandı

Sarıyer’de geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Erdal Tosun’un cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Cenaze törenine katılan oyuncu Demet Akbağ, yaptığı açıklamada, çok acı bir kayıp olduğunu belirterek, “Çok erken ve çok da kötü bir ölüm biçimi. Böyle olmamalıydı diyoruz ama söylenecek hiçbir şey yok. Bazen kelimeler yetersiz kalıyor. Çünkü bu bir kaza ve çok talihsiz bir kaza ve ona denk geldi.” dedi. Akbağ, sanatçının sevenlerine ve ailesine baş sağlığı dileğinde bulundu.

Yönetmen ve oyuncu Yılmaz Erdoğan, sanatçının vefatından dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirerek, “Aslında hayatın anlamını, her ölümde yeniden anlamaya çalışıyoruz fakat çok da başarılı değiliz. Söyleyecek bir şey yok. Çok ani oldu.” diye konuştu.

Oyuncu Cem Davran da üzüntüsünü, “Böyle şeylerde söz bitiyor. Kader demek gerekiyor. Söylenecek bir şey yok aslında. Dünyanın en güzel insanlarından biriydi.” ifadeleriyle aktardı.

Oyuncu Erkan Can, “Söz bitti. Yüreği yufka, gönlü gani kardeşim. Herkes Nihat Genç’in yazısını okusun. Erdal için çok güzel bir yazısı var. Hislerimize tercüman oldu. Onu bütün herkesin okumasını tavsiye ederim. Her şeyi özetliyor Nihat Genç.” değerlendirmesinde bulundu.

Menderes Samancılar, söyleyecek söz olmadığını aktararak, “Acımız büyük. Allah başka acılar vermesin. Antalya’da beraberdik festivalde. Uzun uzun da beraber olduk. Epeydir görüşmüyorduk. Birbirimizi ne kadar özlediğimizi konuştuk. Daha da özleyeceğiz.” dedi.

Tolga Çevik ise “Hepimizin abisiydi. Üzülüyorsunuz. Çok güzel şeyler yaşadık beraber. Güzel insanlar gidince üzülüyorsunuz yani hayat enteresan bir şey. Aklıma onun, herkesin bildiği Erdal Abi karakteri geliyor. Herkesin abisiydi o. Başımız sağ olsun.” diye konuştu.

Erdal Tosun’un eski eşi İlknur Bekmezci Tosun, kızı Zeynep Kiraz Tosun’un taziyeleri kabul ettiği törene, Şevket Çoruh, Güven Kıraç, Kenan İmirzalıoğlu, Burçin Terzioğlu, Nuri Alço, Mustafa Üstündağ, Cem Yılmaz, Mert Fırat ile Beşiktaş Belediyesi Başkanı Murat Hazinedar gibi ünlü isimler katıldı.

Erdal Tosun’un cenazesi, Levent Afet Yolal Camisi’nde ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda, kardeşi Gürdal Tosun’un yanına defnedildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X