Erdeğer Renault Plaza hizmete girdi

Renault Mais AŞ’nin yeni yetkili satıcısı Erdeğer Grup, Yalova Çiftlikköy’de açıldı. Toplam 2 bin 700 metrekarelik alanda kurulan tesis, Renault’nun Yalova’daki en yeni yetkili satıcısı oldu.

Erdeğer Renault Plaza hizmete girdi

Satış, servis ve yedek parça hizmeti sunulacak Erdeğer Renault Plaza’da, bin 200 metrekaresi servis alanı olmak üzere toplam bin 500 metrekare kapalı alan bulunuyor.

Renault ve Dacia markaları için hizmet verecek tesiste 20’si satış sonrası hizmetlerde olmak üzere 35 kişilik uzman kadro görev alıyor.

Renault Mais CEO’su Dr. Berk Çağdaş, açılıştaki konuşmasında otomotiv tecrübesi, ticari vizyonu, yenilikçi bakış açısı ve yüksek yatırım isteğiyle Erdeğer ile işbirliği yapmaktan heyecan duyduklarını söyledi. Erdeğer Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkerim Erdoğan ise, Renault’un Türkiye’deki 81’inci plazasını Yalova’ya kazandırdıkları için çok mutlu olduklarını kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X