Erdem: 18 Şubat’taki İMO seçimi dönüm noktasıdır

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi’nde 18 Şubat’ta yapılacak Olağan Genel Kurul’da Çağdaş Grubun Başkan Adayı Kemal Cüneyt Erdem, Almira Otel’de düzenlenen basın toplantısında ‘Bursa16′ başlığıyla İMO seçimlerine yönelik projelerini açıkladı.

Erdem: 18 Şubat’taki İMO seçimi dönüm noktasıdır

Seçildikleri takdirde projeleri gerçekleştirme sözü veren Erdem, ‘’18 Şubat’ta yapılacak seçimler özellikle meslektaşlarımızın sorunlarını çözmek ve kentin sorunlarında dikkate alınan bir meslek odası olabilmek için dönüm noktasıdır. Meslek odamızın, meslektaşlarımızın ve kentimizin sorunları ile ilgili açıkladığımız projeleri gerçekleştirmek için mücadele edeceğiz. Gerek kamu kurumları gerekse belediyelerimizle kentimizin yararına olan her konuda proje ve görüşlerimizi sunacak çözümün parçası olacağız’ dedi.

Sorunları çözme noktasında iddiasını ortaya koyan Erdem “’Bursa16′ başlığıyla açıkladığımız bu projeler, mesleğinin sorunlarını bilen, kentin sorunlarında sessiz kalmayacak ve çözüm yolu gösterecek bir meslek odası yönetiminin işaretleridir. Mali mesuliyet sigortası ile mesleğimizi güvence altına alacağız ve meslektaşlarımızın yaşadığı sorunlara hukuki destek vereceğiz. Proje aşamasında, şantiyede ve yapı denetim alanlarında yaşanan sorunları çözmek için ‘Bursa16’da önerdiğimiz projelerimizi gerçekleştireceğiz.’ diyerek 18 Şubat’ta yapılacak seçimlerde meslektaşlarının desteğini istedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X