Erdem: ‘Kendi malımızla rekabet edemiyoruz’

Karacabey Ziraat Odası Başkanı Erhan Erdem, “Darbe girişiminde şehit olanlara Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Bu yaşanan darbe girişimi bizi millet olarak birleştirdi. Biz, Karacabey çiftçileri olarak daha çok çalışarak, ülkemize fayd

Erdem: ‘Kendi malımızla rekabet edemiyoruz’

AYHAN FİDAN

Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen 4 adet saatte 2,5 ton kapasiteli selektör makinelerini teslim aldıklarını ifade eden Karacabey Ziraat Odası Başkanı Erhan Erdem, “Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ve emeği geçen herkese Karacabey çiftçileri adına teşekkür ediyorum. Buğday, arpa, yulaf ve fii ekimi yoğun olan Karakoca, Canbaz, Dağkadı ve Danışment Mahalleri’ne selektör makinelerini dağıttık” dedi.

Erhan Erdem ayrıca, yurt dışından hayvan yemi olarak ithal edilen bezelyenin paketlenerek piyasaya sunulduğunu iddia etti. Erdem, “Marka değeri olan fabrikalarımız, çiftçimizden taze dalından bezelye alıp, hem yurt içi hem de yurt dışına veriyor. Ancak, hayvan yemi olarak getirilip bazı merdiven altı firmaları tarafından paketlenerek satışa sunulan bezelye sebebiyle, hem çiftçimiz hem de fabrikalarımız olumsuz etkileniyor. Bu şekilde, kendi malımızla rekabet edemiyoruz”  ifadesini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X