Erdem TÜRSAB’da başkanlığa aday

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Erdem, düzenlediği basın toplantısında kasımda yapılacak olan genel kurulda başkan adayı olduğunu açıkladı.

Erdem TÜRSAB’da başkanlığa aday

TÜRSAB eski başkanı Başaran Ulusoy yanı sıra çok sayıda acente temsilcisinin de katıldığı toplantıda konuşan Erdem, acentelerin gelir kaynaklarını artıracaklarını, en büyük eksiklerden bir tanesinin Bölgesel Yürütme Kurulları’nın kanunda yer almayışı olduğunu söyledi.

Erdem, ‘’TÜRSAB’ın şeffaf, yatırımcı ve paylaşımcı olması gerekir. Birlik, beraberlik ve demokrasi anlayışıyla yönetilmesi gerekir. Tekelciliğe müsaade etmeyiz. TÜRSAB, Türkiye turizm sektörünün en önemli kurumlarından bir tanesidir. Yarı kamu kurumu niteliğindedir. Bu kurumun ehliyetli, liyakat sahibi kişiler tarafından yönetilmesi gerekir. Hükümete ve bakanlığa sürekli proje üreten, bakanlığın önünü açan, Türkiye’nin tanıtımında, pazarlanmasında aktif rol alan bir TÜRSAB istiyoruz. Bunun için mücadele etmemiz gerekir. Şu an içinde bulunduğumuz durum itibariyle bu faaliyetlerimiz maalesef yapılmamaktadır, eksik yapılmaktadır” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X