Erdemli Belediyesi’nde Periyodik Park Bakımları Devam Ediyor

Mersin’in Erdemli Belediyesi, ilçede bulunan parklarda periyodik bakım çalışmalarına devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yapılan bakı…

Erdemli Belediyesi’nde Periyodik Park Bakımları Devam Ediyor

Mersin’in Erdemli Belediyesi, ilçede bulunan parklarda periyodik bakım çalışmalarına devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yapılan bakım çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürülüyor. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, şehrin estetik görünümü için bu tür çalışmaların çok önemli olduğunu ve hizmetlerin devam edeceğini vurguladı. Parklarda yapılan çim biçme, temizleme ve boyama çalışmalarının, çimlerin ömrünün uzun olması ve estetik görünümü için periyodik olarak yapılması gerektiğini belirten Başkan Tollu, park ve bahçelerin bakımının Erdemli’nin yeşil ve güzel bir görünüme kavuşması için çok önemli olduğunu kaydetti. Tollu, “Bir yandan mevcut yeşil alanların bakımı yapılırken, diğer yandan da yeşillendirme faaliyetleri sürüyor ve bizim dönemimizde Erdemli çağ atladı” ifadelerini kullandı. Her alanda son derece önemli çalışmalar yaptıklarına dikkat çeken Tollu, “Park sayısında, spor alanları sayısında çok büyük artışlar sağladık. Elbette tüm bunların da korunması ve düzenli olarak bakımlarının yapılması gerekmektedir. Bu bağlamda değerli vatandaşlarımızdan da gereken desteği ve önemi bekliyoruz. Zira buralar hepimizin ortak kullanım alanı. Hep birlikte sahip çıkalım, koruyalım. Bundan sonra da el ele verip, daha güzel çalışmalara imza atmaya devam edelim” dedi. Başkan Tollu, bakım çalışmalarının okul bahçelerinde, cadde, sokak ve dere kenarları gibi tüm yeşil alanlarda da devam ettiğini sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X