Erdemli’nin şakası yok!

Bu sene kurulan ekip emin adımlarla 1. Amatör Küme’ye yürüyor.

Erdemli’nin şakası yok!

Turkuaz beyazlılar orta sıralarda bulunan rakibi İsmetiyespor’u zorlamadan 4-1’le geçerek 5’te 5 yaptı ve şampiyonluğa adım adım ilerlemeyi sürdürdü.

Bursa 2. Amatör Küme 4. Grup’ta şampiyonluğun en büyük adayı Erdemlispor, 6. hafta maçında İsmetiyespor’u 4-1 mağlup etti. Karşılaşmaya iyi başlayan turkuaz beyazlılar, 3. dakikada Fatih’in golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarıda birçok net pozisyona giren Erdemlispor, Selim, Ahmet ve Hasan ile bulduğu bu fırsatları cömertçe harcayınca soyunma odasına tek farklı üstünlükle girdi.

Fark oldu

İkinci yarıda oyunun kontrolünü elinde tutan Erdemlispor, 53. dakikada Emre’nin golüyle skoru 2-0 yaptı. 63.dakikada savunma oyuncusu Şenol’la durumu 3-0 yapan Erdemlispor iyice rahatladı. İsmetiyespor, 81. dakikada Cihan’ın ayağından bir gol bulsa da, turkuaz beyazlılar 90. dakikada Ahmet ile birkez daha fileleri sarsarak maçı 4-1 kazanmasını bildi.

SAHA: Demirtaş

HAKEMLER: Serkan Kaya (**), Murat Şişkolar (**), Mustafa Uğur Erkan (**)

GOLLER: Dk.3 Fatih, Dk.53 Emre, Dk.63 Şenol, Dk.90 Ahmet (Erdemli), Dk.81 Cihan (İsmetiye)

İSMETİYESPOR: Mustafa (*) (Dk.70 Furkan *), Reşat (*), Mümin (*), Mustafa Kemal (*), Okan (**), Anıl (*) (Dk.58 Sami *), Osman (**), Hüseyin (*), Ufuk (*) (Dk.61 Murat *), Cihan (**), Halim (*)

ERDEMLİSPOR: Muhammet (**), Şenol (***), Emre (***), Muzaffer (**), Hakan (**), Olcay (**), Fatih (**), Hasan (**), Selim (**) (Dk.76 Uğur *), Yakup (**) (Dk.65 Berzan *), Ahmet (***)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X