Erdemlispor rakip tanımıyor

Mavi beyazlılar sezonun ilk yarısında sahasında berabere kaldığı Gürsu Yenidoğanspor’u deplasmanda 4 golle geçerek grupta yenmedik takım bırakmadı.

Erdemlispor rakip tanımıyor

TOLGA ÖZTAŞ

1. Amatör Küme 4. Grup’ta namağlup olarak şampiyonluğa koşan Erdemlispor 11. hafta maçında Gürsu Yenidoğanspor’u 4-0 mağlup etti. Mavi beyazlılara farklı galibiyeti getiren golleri 22. ve 50. dakikalarda Halil ile 31 ve 82’de Gökhan attı. Bu sonuçla ilk 9 haftalık periyotta sadece Gürsu Yenidoğanspor ile berabere kalan Erdemlispor, grupta mağlup edemediği tek takımıda yenmeyi başardı ve puanını 31’e yükselterek liderliğini sürdürdü.

SAHA: Gürsu

HAKEMLER: Cengiz Korucu (**), Hakan Özler (**), Murat Cevrin (**)

GOLLER: Dk.22-50 Halil, Dk.31-82 Gökhan (Erdemlispor)

G.YENİDOĞANSPOR: Orman Yıldız (*), Furkan Belgi (*), Furkan Akay (**), Gökhan (*), Kadir (*), Aykut (*), Muharrem (**), Emirhan (*), Emre (*), Orman Soron (*), Oğuzhan (*)

ERDEMLİSPOR: Emre (**), Şenol (**), Ahmet (**), Burak (***), Emrah (**), Ali (***), Mustafa (**), Gökhan (***), Onur (**), Halil (***), Fatih (***)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X