Erdemlispor’a ‘Çelik’ gibi moral

Bölgesel Amatör Lig’de büyük çıkış yakalayan mavi beyazlı futbolculara, iş adamı Nedim Çelik kutlama yemeği verdi.

Erdemlispor’a ‘Çelik’ gibi moral

TOLGA ÖZTAŞ

Bölgesel amatör lig 10. Grup’ta mücadele eden Nilüfer Erdemlispor, önceki gece moral yemeğinde bir araya geldi. Kültürpark Dörtler Restaurant’ta gerçekleşen yemeği Bursaspor’un eski yönetim kurulu üyelerinden Nedim Çelik düzenledi. Geceye Bursaspor eski İcra Kurulu Üyesi Serkan Sabuncuoğlu, BASKF Başkanı Osman Kılıç, mavi beyazlıların Başkanı Erdem Bilgin ile yönetim kurulu, CEO Ayhan Barışıcı, Teknik Direktör Hüseyin Hürsoy ve futbolcular tam kadro katıldı.

3. LİG’E ÇIKACAKLAR

Gecede konuşan Nedim Çelik, ‘Nilüfer Erdemlispor son yıllarda Bursa futboluna çok fazla şeyler kattı. Çok uzun yıllardır profesyonel liglere takım çıkartamıyoruz. Erdemlispor’un bu sene Bölgesel Amatör Lig’de başarıya ulaşacağını ve 3. Lig’e çıkacaklarını düşünüyorum. Ayrıca Başkan Erdem Bilgin’in önemli projeleri var. Şu an Süper Amatör Küme’de de bir takımları var onu da BAL’a çıkartma yolunda ilerliyorlar. Ben tüm Erdemlispor ailesini Bursa futboluna kazandırdıkları değerlerden dolayı tebrik ediyorum ‘ dedi.

Nilüfer Erdemlispor Başkanı Erdem Bilgin, geceyi düzenleyen Bursaspor’un eski yönetim kurulu üyesi Nedim Çelik’e mavi beyazlı forma hediye etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X