Erdoğan ‘AA Yılın Fotoğrafları’ oylamasına katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anadolu Ajansı tarafından düzenlenen ”Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı.

Erdoğan ‘AA Yılın Fotoğrafları’ oylamasına katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen ”Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı.

Haber kategorisinde: ”Yunanistan’daki sığınmacılar”

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, haber kategorisinde Özge Elif Kızıl’ın”Yunanistan’daki sığınmacılar” fotoğrafına oy verdi. Yunanistan’ın Midilli adasında çekilen fotoğrafta, Avrupa’ya umut yolculuğuna çıkan sığınmacılardan bir grubun adaya gelişlerinde denize düşmeleri, bir bebeğin gönüllülerin yardımıyla karaya çıkarılması görülüyor.

 

 

Yaşam kategorisinde: ”3. Köprü’de sona doğru”

 

Yaşam kategorisinde ise Cumhurbaşkanı Erdoğan İsa Terli’nin ”3. Köprü’de sona doğru” fotoğrafına oy verdi. 2016’da tamamlanması beklenen ve İstanbul trafiğini rahatlatacak olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde çalışmaların 24 saat devam ettiğini anlatan fotoğraf, köprü inşaatının bulutlar arasındaki görünümünü yansıtıyor.

 

 

Spor kategorisinde: ”Arda Turan’ın gözyaşları”

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, spor kategorisinde Orhan Akkanat’ın ”Arda Turan’ın gözyaşları” fotoğrafına oy verdi. 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası grup elemelerinde Türkiye’nin Konya Büyükşehir Torku Arena Stadyumu’nda İzlanda ile yaptığı karşılaşmada çekilen fotoğrafta, Milli futbolcu Arda Turan’ın maç sonucu sevinç gözyaşları yer alıyor.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X