Erdoğan evliliklerine ömür biçmişti! Ünlü çift o tarih gelince boşandı

Ünlü oyuncu Yalçın Dümer, katıldığı programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la yıllar önce yaşadığı bir anıyı anlattı. Dümer, “Erdoğan nikah şahidimdi. ‘Bu evlilik 6 ay sürer’ dedi öyle de oldu” dedi.

Erdoğan evliliklerine ömür biçmişti! Ünlü çift o tarih gelince boşandı

Bir döneme damga buran usta oyuncu Yalçın Dümer, Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa’ programına konuk oldu.

Yıllar önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile olan bir anısı anlatan Dümer, herkesi şaşırttı.

Yalçın Dümer esra balamir ile ilgili görsel sonucu

“ERDOĞAN, BU EVLİLİK 6 AY SÜRER DEDİ, ÖYLE DE OLDU”

Dümer, Esra Balamir ile evliliklerinde Erdoğan’ın nikah şahidi olduğunu ve başından geçen komik bir anısını şöyle anlattı: “Biz Esra Balamir’le Galatasaray Adası’nda evlenmiştik. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan o zaman belediye başkanıydı. Ben yanına uğrayarak ‘Başkanım teşekkür ederim. Büyük bir güzellik yaptınız kırmadınız.’ dedim.

Çünkü oda Kasımpaşalı ben de Kasımpaşalı’yım. O yüzden bir yakınlığımız vardı. Bana gelip ‘Bu evlilik 6 ay sürer’ dedi. Ve evliliğimiz tam 6 ay sürdü. Sonra beraber maça gittik. Maçı yan yana izledik bana ‘Gördün mü nasıl bildim’ dedi.”
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X