Erdoğan İstanbul’daki terör saldırısında yaralananları ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’daki terör saldırısında yaralanan ve Bezmialem Vakıf Üniversitesinde Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavileri devam eden yaralıları ziyaret etti.

Erdoğan İstanbul’daki terör saldırısında yaralananları ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’daki terör saldırısında yaralanan ve Bezmialem Vakıf Üniversitesinde Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavileri devam eden yaralıları ziyaret etti.

Erdoğan, saldırıda şehit olan polis memurları için İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Vatan Caddesi’ndeki yerleşkesinde düzenlenen cenaze töreninin ardından Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine geçti. Yetkililerden bilgi alan Erdoğan, daha sonra yaralıları ziyaret etti.

Görüşmelerin ardından hastaneden ayrılan Erdoğan’a, çıkışında vatandaşlar sevgi gösterisinde bulunulurken, bazı kişiler de “Dik dur eğilme, bu millet seninle”, “İdam isteriz” şeklinde slogan attı.

Erdoğan’a ziyaretinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile İstanbul Valisi Vasip Şahin de eşlik etti. 

Başbakan Yıldırım hastanelerde tedavi gören yaralıları ziyaret etti

Başbakan Binali Yıldırım, terör saldırısında yaralananları hastanelerde ziyaretetti.

Başbakan Yıldırım, saldırıda şehit olan polis memurları için İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Vatan Caddesi’ndeki yerleşkesinde düzenlenen cenaze töreninin ardından İstanbul ve Cerrahpaşa tıp fakülteleri ile Samatya’daki Eğitim ve Araştırma Hastanesine geçti.

Başbakan Yıldırım’ın, hastanede tedavi gören yaralılarla görüştüğü ve durumları hakkında bilgi aldığı öğrenildi.

“PKK terör örgütünün marifeti olduğuna hiç bir tereddütümüz yok”

Başbakan Yıldırım ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, saldırıyı hangi örgütün yaptığına ilişkin, “Bu konu tabii ki soruşturuluyor ama büyük bir ihtimalle, hemen hemen bölücü PKK terör örgütünün marifeti olduğuna hiç bir tereddütümüz yok. Hangi örgütten gelirse gelsin, insanın canına, birliğe, beraberliğe, kardeşliğe kasteden bütün örgütler bizim için aynı derecede alçaktır, mücadele edilecek güruhlardır.” 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X