Erdoğan, Sarp Sınır Kapısı ve Ovit Tüneli’ni inceledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sarp Gümrük Kapısı’nda incelemelerde bulundu.

Erdoğan, Sarp Sınır Kapısı ve Ovit Tüneli’ni inceledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sarp Gümrük Kapısı’nda incelemelerde bulundu.

Güneysu’daki ikametinden ayrılarak helikopterle Hopa ilçesi Kopmuş mevkisine gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı burada Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Artvin Valisi Ömer Doğanay ve çok sayıda vatandaş karşıladı.

Daha sonra Sarp Gümrük Kapısı’na karayoluyla geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, gümrük kapısının yeniden yapılandırılması inşaatına ilişkin incelemelerde bulundu. 

Vatandaşlarla sohbet etti, fotoğraf çektirdi

İnşaat sahasını gezerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi alan Erdoğan’a basına kapalı gerçekleşen incelemesi sırasında Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Rize Valisi Erdoğan Bektaş ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da eşlik etti.

İncelemelerinin ardından karayoluyla gümrük kapısından ayrılan Erdoğan, Kemalpaşa beldesinde kendisini bekleyen vatandaşlarla aracından inerek sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.  

Erdoğan, helikoptere binmek üzere geldiği Kopmuş mevkisi civarında da yine aracından inerek vatandaşlarla sohbet etti ve bir vatandaşın cebindeki sigara paketini aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra incelemelerde bulunmak üzere helikopterle Ovit Tüneli’ne hareket etti.   

Erdoğan Ovit Tüneli’nde incelemelerde bulundu

Erdoğan daha sonra, Ovit Tüneli’nde incelemelerde bulundu.

Artvin Sarp Sınır Kapısı’ndan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile birlikte Rize’nin İkizdere ilçesine bağlı Ovit Dağı mevkisine gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı burada Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile çok sayıda vatandaş karşıladı.

Daha sonra Ovit Tüneli’ne karayoluyla geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada basına kapalı toplantı gerçekleştirdi.

Tüneli inceleyen Erdoğan, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Erdoğan’a incelemesi sırasında Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan da eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, helikopterle Rize’deki programa katılmak üzere hareket etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X