Erdoğan: Son FETÖ’cü hain hesap verene kadar mücadele sürecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye son FETÖ’cü hain de hukuk önünde hesap verene kadar yurt içinde ve yurt dışında bu örgütle mücadelesini sürdürecektir.” dedi.

Erdoğan: Son FETÖ’cü hain hesap verene kadar mücadele sürecek

“FETÖ’cüler ve sirayet ettikleri kişiler Türkiye ile Kırgızistan arasına fitne tohumları ekmek için her türlü alçaklığı, kalleşliği sergilediler.

Cumhurbaşkanı Ceenbekov’un bugünkü ziyaretini FETÖ’nün bu çabalarına verilmiş en güzel cevap olarak görüyorum.” ifadelerini kullanan Erdoğan, “Türkiye son FETÖ’cü hain de hukuk önünde hesap verene kadar yurt içinde ve yurt dışında bu örgütle mücadelesini sürdürecektir.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kırgızistan için de çok büyük tehdit oluşturan bu örgütün kökünü kazımak devlet başkanları olarak boynumuzun borcudur.” şeklinde konuştu.

Sayın Ceenbekov’un FETÖ konusunda çok daha dirayetli davranacağına ve gereken önlemleri süratle alacağına inandığını belirten Erdoğan, “Biz de FETÖ ile mücadele noktasında ilgili birimlerimizle kendisinin yanında olacağız.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X