Erdoğan, Zuma ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G-20 Liderler Zirvesi öncesi yaptığı görüşmeler kapsamında Güney Afrika Cumhurbaşkanı Jacob Zuma ile bir araya geldi.

Erdoğan, Zuma ile görüştü

Regnum Carya Otel’de basına kapalı gerçekleşen görüşme, yaklaşık 45 dakika sürdü. Görüşmeye, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de katıldı. 

Görüşmeler için Türk heyetine tahsis edilen villaya, ‘buggy’ olarak adlandırılan golf arabasını kendisi kullanarak gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da eşlik etti.

KANADA BAŞBAKANI TRUDEAU, ANTALYA’YA GELDİ

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, G-20 Liderler Zirvesi’ne katılmak üzere saat 15.45’te Antalya’ya geldi. Özel uçakla Antalya Havalimanı’na gelen Trudeau, Avrupa Birliği Bakanı Beril Dedeoğlu ve Antalya Vali Yardımcısı Mehmet Yavuz tarafından karşılandı. Yöresel kıyafetli çocukların çiçek verdiği Başbakan Trudeau, daha sonra karayoluyla konaklayacağı otele gitti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X