‘Erdoğan’a hakaret’ten ihbar geldi, tutuklandı

Tekirdağ Çorlu’da “155 Polis İmdat” hattını arayan bir kişi, inşaat işçisi F.E.’nin (17) Facebook sayfasından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiğini ihbar etti.

‘Erdoğan’a hakaret’ten ihbar geldi, tutuklandı

Harekete geçen polis, F.E.’yi evine giderek gözaltına aldı. Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen F.E., çıkarıldığı mahkemece Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hareket ettiği iddiasıyla tutuklanarak Tekirdağ Kapalı Cezaevi’ne konuldu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Altıoklar’a haraket cezası

Yönetmen Mustafa Altıoklar, “Gezi Parkı” eylemleri sırasında katıldığı bir televizyon programında Başbakanlığı döneminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesi ile 10 ay hapis cezasına çarptırıldı. Bakırköy 4. Asliye Ceza Mahkemesi’nde yargılanan Mustafa Altıoklar’ın bu cezası 6 bin TL para cezasına çevrildi. Altıoklar’ın “Kamu görevlisine hakaret” suçundan 2 yıla kadar hapsi isteniyordu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X