Erdoğan’dan ABD’li komutana yanıt: Sen kimsin!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Amerika’da önemli bir makamda olan general, ‘irtibatta olduğumuz komuta kademesinden içeride olanlar olduğunu görüyorum’ Bunu söylüyor. Buna karar vermek senin haddine mi? Sen kimsin? Darbecilerin yanında yer alıyorsun, zaten darbe

Erdoğan’dan ABD’li komutana yanıt: Sen kimsin!

Özel Harekat Daire Başkanlığı’nı ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamada, “Ramazan iftarında söylemiştim, ‘İçimizde hainler olabilir. Bu hainler asla bizi yıldırmasın’ demiştim ve nitekim bu hainler geldiler özel harekatımızı bombalamak suretiyle 50 kardeşimizin şehit olmasına vesile oldular. Ama onlar ihanetleriyle anılacak, şehitlerimiz hiç unutulmayacak. Onlar bu vatanı vatan yapanlar olarak anılacak.” ifadelerini kullandı.

‘Darbeciyi ülkende besliyorsunuz’

Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü:

“İşte bir tanesi ne yazık ki Amerika’da aynı zamanda önemli bir makamda olan general veya amiral kalkıyor, ‘irtibat halinde, görüşme halinde olduğumuz üst düzey komuta kademesinde olanlardan içeri alınanların olduğunu görüyorum, duyuyorum.’ Bunu söylüyor. İnsan biraz sıkılır, bunun kararını vermek senin haddine mi? Sen kimsin? Bir defa haddini bileceksin, kendini bileceksin. Sen benim ülkemdeki yapılan bir darbe girişimine yönelik kalkıp, bu darbe girişimini püskürten bu devlete demokrasi adına teşekkür edeceğine tam aksine darbecilerin yanında yer alıyorsun. Zaten darbeci senin ülkende. Darbeciyi senin ülkende zaten besliyorsunuz. Benim milletimi asla inandıramazsınız. Şu gördüğümüz bina ile, bu yaptıkları tahribatla bunlar bizim sakalımızı kestiler, unutmayın kesilen sakal çok daha gür biter. İnşallah bunun yerinde çok daha muhteşem, güzel bir eseri en kısa zamanda burada, proje şu anda bitmiş vaziyette, inşa edeceğiz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X