Erdoğan’dan cam filmi açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, otomobillere cam filmi yasağının yanlış olduğunu ve düzeltilmesi için talimat verdiğini söyledi.

Erdoğan’dan cam filmi açıklaması

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde milletvekilleri ile bir araya geldi.

 

Toplantıda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, cam filmi yasağına değindi. Konuyla ilgili mağduriyet yaratılmaması gerektiğini ifade eden Erdoğan, “Yanlış yaptılar, gerekli düzenlemenin yapılması için talimat verdim” dedi.

 

Liseye geçişte yeni sisteme de değinen Erdoğan, sistemin iyi anlatılması gerektiğini söyledi. Erdoğan, dershane ve etüt merkezlerinin yeniden canlanmasına kesinlikle müsaade edilmeyeceğini belirtti. 

 

FETÖ ile mücadele konusuna da değinen Erdoğan, soruşturmalar kapsamındaki mağduriyet şikayetleri için “Bu tür şikayetlerin bir kısmında altından FETÖ çıkıyor, acırsak acınacak hale geliriz” ifadesini kullandı.

 

Erdoğan’ın istifa eden belediye başkanlarına yönelik açıklamaları da oldu. Bu konuda milletvekillerine bir uyarıda bulunan Cumhurbaşkanı, “İstifa eden belediye başkanlarını dışlayacak hareketlerden arkadaşlarımızı küçük düşürecek konuşmalardan kaçının” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X