Erdoğan’dan kadınlara özel 8 Mart resepsiyonu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla vereceği resepsiyonda, aralarında temizlik görevlisi, polis, şehit annesi, şehit eşi, vali, rektör ve köy korucularının da yer aldığı kadınları ağırlayacak.

Erdoğan’dan kadınlara özel 8 Mart resepsiyonu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar günüdolayısıyla vereceği resepsiyonda, aralarında temizlik görevlisi, polis, şehit annesi, şehit eşi, vali, rektör ve köy korucularının da yer aldığı kadınları ağırlayacak.

Edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilecek resepsiyona yaklaşık 250 kadın davet edildi. 

Davetliler arasında 2 kadın vali, 7 kadın muhtar, Van, Tunceli ve Bitlis’te görev yapan 3 kadın köy korucusu, 12 kadın rektör, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığında görev yapan kadın il müdürleri ile doktorların da aralarında bulunduğu çeşitli meslek gruplarından kadınlar yer aldı.

 

Külliyenin kadın personeli özel davetli

Ülkelerindeki savaş nedeniyle Türkiye’ye gelen beş Suriyeli kadının da katılacağı resepsiyonda, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi bünyesinde görev yapan polis, garson ve temizlik görevlileri de davetliler arasında bulunuyor. 

Şehit anneleri ve eşleri de konuklar arasında

Hakkari’nin Şemdinli ilçesindeki çatışmada şehit olan komiser Ahmet Çamur’un eşi Hakim Gökçen Çamur ile Kayseri Emniyet Müdürlüğünde görev yaparken geçici görevle Muş’a giderken otobüsün devrilmesi sonucu ağır yaralanarak, tedavi gördüğü hastanede şehit olan Gökhan Emre Örül’ün annesi Seniha Örül de resepsiyona davet edilen isimler arasında yer aldı.

Resepsiyonun davetlileri arasında Türkiye’nin farklı şehirlerinden, başarıları ve yaşam hikayeleriyle ülke gündeminde yer edinmiş kadınlar da yer alıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X