Erdoğan’ın gözyaşları ilham kaynağı oldu

Eskişehir’in Mihalgazi ilçesinde bir öğrenci, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gözyaşlarından etkilenerek kaleme aldığı “anne sevgisi” konulu kompozisyonuyla okulunda düzenlenen yarışmada birinci oldu.

Erdoğan’ın gözyaşları ilham kaynağı oldu

Eskişehir’in Mihalgazi ilçesinde bir öğrenci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gözyaşlarından etkilenerek kaleme aldığı “anne sevgisi” konulukompozisyonuyla okulunda düzenlenen yarışmada birinciliği elde etti.

 

Türkan Rüya Yavuz, AA muhabirine, eserinin birinci olmasından büyük gurur duyduğunu söyledi.

 

Yarışmaya katılmaya karar verdikten sonra bir araştırma yaptığını anlatan Yavuz, “Anne sevgisini anlatabilmek için annesiz çocukların neler düşündüğünü araştırmaya başladım. Bilgisayar başında yaptığım araştırmada Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın annesi vefat ettiğinde gözyaşlarını döktüğü video görüntüsüne rastladım.” dedi.

 

“Erdoğan’ın anne sevgisini görünce çok duygulandım”

 

Ülkeyi yöneten bir liderin gözyaşı dökmesinden çok etkilendiğini vurgulayan Yavuz, Erdoğan’ın, annesine sevgisi ve bağlılığını görünce çok duygulandığını dile getirdi.

 

Yavuz, “Kompozisyonumun sonunda Cumhurbaşkanımızdan bahsettim. Yazımda, anne sevgisinin önemini anladığımı, hiçbir şeyin o sevginin yerini tutmayacağını bildiğim halde isterse Sayın Cumhurbaşkanımızın benim anneme ‘anne’ diyebileceğini yazdım. Buradan yine sesleniyorum kendisine, Cumhurbaşkanımız ağlamayacaksa benim anneme ‘anne’ diyebilir. Yeter ki o üzülmesin.” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X