Erdoğan’ın o sözleri Hulusi Akar’ı duygulandırdı

Şehit ve gazi yakınlarını Beştepe’de ağırlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, iftar yemeğinin ardından konuşma yaptı.

Erdoğan’ın o sözleri Hulusi Akar’ı duygulandırdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehit vegazi yakınlarını Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ağırladı.

 

İftar yemeğinin ardından burada bir konuşma yapan Erdoğan, İstanbulVezneciler’deki saldırıya çok sert tepki gösterdi, “O gün İstanbul’u işgal etme özlemiyle gelenler bugün de terör örgütünü maşa olarak kullanıyorlar. Haçlı seferlerinde yarım kalan hayallerini bugün terörle tamamlamak istiyorlar” ifadelerini kullandı.

 

GENELKURMAY BAŞKANI’NI DUYGULANDIRAN SÖZLER

 

Öte yandan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasının bir bölümünde Genelkurmay Başkanı Hulisi Akar’ı duygulandırdı.

 

İşte o konuşma:

 

“İki gün önce Genelkurmay Başkanım ile bir aradaydık. Gazetelerde bir resim çıkmıştı: Binbaşı Necmettin. Binbaşı Necmettin, üşüyen yavruyu kendi avuçlarından, o ruhundan gelen sıcak buhar ile ısıtmaya çalışıyordu. Ondan bir müddet sonra gözlerinden yaralandı, GATA’ya getirdiler. GATA’da kendisiyle komutanımız bir görüşme yaptı. Kendisine ‘Hadi kırsala’ deyince de emriniz olur komutanım dedi. Bana bunu anlatınca ‘Telefonu var mı komutanım.” dedim, ‘Hemen bağlayalım” dedi. Ben de kendisini telefonla aradım. Yarın da inşallah ziyaretine gideceğim. Muhabbetimizi yaptık, ‘Bak komutanın seni kırsalda bekliyor.’ dedim. ‘Emri olur’ dedi. İşte şehadete iman, şehadete koşmak budur. Çanakkale’de yedi düvele karşı koyan inanç işte budur.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X