Ereğli’ye şehit ateşi düştü

Malatya’da 7’nci Ana Jet Üssü’nden dün akşam havalanan iki RF-4E tipi keşif uçağının Akçadağ İlçesi Ekinciler Mevkii’nde düşmesi sonucu şehit olan pilotlardan Üsteğmen Zeynel Özgür Özbahçeçi’nin memleketi Konya’nın Ereğli İlçesi’ne ateş düştü.

Ereğli’ye şehit ateşi düştü

Öğretmen eşi Meltem ve 1.5 yaşındaki kızı Zeynep Özbahçeçi ile birlikte Malatya’da yaşayan Şehit Pilot Üsteğmen Zeynel Özgür Özbahçeçi’nin, Kadriye ve Necdet Özbahçeçi çiftinin tek çocuğu olduğu öğrenildi. Şehit Pilot Üsteğmen Özbahçeçi’nin babası Necdet Özbahçeçi’nin ise yıllar önce vefat ettiği belirtildi. Ereğli’de oturan annesi Kadriye Özbahçeçi’nin de torununa bakmak için bir süredir Malatya’da olduğu öğrenildi. 

 

Şehit Pilot’un acı haberinin ardından Ereğli’deki baba ocağına da ateş düştü. Şehit Pilot Üsteğmen Özbahçeçi’nin geçen cuma günü vefat eden babaannesi Hüsniye Özbahçeçi’nin cenaze törenine katıldığı öğrenildi. Baba evinde taziyeleri kabul eden Şehit Pilot Üsteğmenin halası Fatma Özbahçeçi, ‘Bir acı daha yaşadık. 5 gün önce annem vefat etti. Şimdi de yeğenimi kaybettim’ dedi.

Şehit Pilot Üsteğmen Özbahçeçi’nin amcasının torunu olduğunu belirten Abidder Özbahçeçi de, ‘Geçen babaannesi vefat etti. Buraya gelip cenaze namazına katıldı. Babaannesi için son görevini yerine getirdikten sonra Malatya’ya döndü. Ardından da bu acı haberi aldık’ dedi.

Şehit Pilot Üsteğmen Özbahçeçi’nin bugün ikindi namazının ardından memleketi Ereğli’de toprağa verilmesi bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X