Eren Albayrak dönmek istiyor!

Çaykur Rizespor’da forma giyen tecrübeli kanat oyuncusunun babası Bursaspor yönetimiyle görüştü.

Eren Albayrak dönmek istiyor!

Transferin hızlı takımlarından Bursaspor’da dün sürpriz bir gelişme yaşandı. Yeşil beyazlı kulübün alt yapısından yetişen ve şuan Çaykur Rizespor’da forma giyen Eren Albayrak yuvaya geri dönmek istiyor.

Geçen sezon Karadeniz temsilcisinde başarılı bir sezon geçiren ve A Milli Takıma kadar yükselen tecrübeli kanat oyuncusunun babasının dün yeşil beyazlı yönetimle bir görüşme yaptığı ortaya çıktı.

YÖNETİM İSTEMEDİ

Yapılan toplantıda fikir alışverişinde bulunulduğu ancak Bursaspor yönetiminin o bölgede Emre Taşdemir ve Aziz Eraltay ikilisinin olmasından dolayı bu transfere karşı çıktığı bildirildi.

2011 sezonda Bursaspor’dan ayrılan Eren Albayrak, 2,5 sezondur Çaykur Rizespor’da forma  giyiyor. Hikmet Karaman’ın Rize’nin başına geçmesinden sonra çıkış yakalan tecrübeli futbolcu geçen sezon 35 maçta 2 gol atmış ve 9 asistle göz doldurmuştu. Eren’in yeşil mavili ekiple 2016 yılına kadar anlaşması var.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X