Ergin Ağaç tutulmuyor

Bursa ekibi, İl Birinciliği’nin ardından Türkiye Şampiyonası grup ve yarı finallerinde de rakiplerine set vermezken, adını final grubuna yazdırmayı başardı.

Ergin Ağaç tutulmuyor

Ergin Ağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Geç Kızlar Voleybol Türkiye Şampiyonası’nda fırtına gibi esiyor. Bursa’da yapılan il birinciliğinde tüm rakiplerine set vermeden şampiyon olan Ergin Ağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Genç Kız Takımı, ardından Türkiye Şampiyonası grup maçlarında Kütahya’da Bursa’yı temsil etti. 

Kütahya’da Ayvalık Anadolu Lisesi, Turgutlu Anadolu Lisesi, Bodrum MTA Lisesi ve Sakarya MTA Lisesi’ni set vermeden yenen Bursa ekibi grup birincisi olarak Ordu’da yapılacak yarıfinallerde mücadele etmeye hak kazandı.

HEDEF ŞAMPİYONLUK

Ordu’da gerçekleştirilen Yarıfinal grubunda da İzmir Şemikler Anadolu Lisesi, Bartın Şerife Bacı MTA Lisesi, TED Ankara Koleji ve Samsun Spor Lisesi’ni yine 3-0’lık skorla yenenen Ergin Ağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı. 

Okul Müdürü Hasan Tuğrel bu yılki hedeflerini Balıkesir’de yapılacak final grubunda başarılı olup Türkiye şampiyonluğuna ulaşmak olduğunu söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X