Erik 500 liradan tezgaha indi

Antalya ve Mersin’de seralarda yetiştirilen erik, kilosu 500 liradan tezgaha çıktı.

Erik 500 liradan tezgaha indi

100’er gramlık paketler halinde satılan eriğin 100 gramı 50 TL’den satılıyor. Çeyrek altından daha pahalı olan bir kilo erik ile 100 kilo domates, 100 adet marul, 500 demet maydanoz, 165 kilo limon, 14 kilo kuşbaşı et alınabiliyor. Manav Yasin Altındal, çağla sezonunun başladığını belirterek, “Şu an fiyat çok yüksek. Bir kadın müşterimiz özellikle sipariş verdiği için biz de Mersin’den getirdik. 100 gramını şu an 50 liraya satıyoruz. Müşteri fiyatı duyunca şoke oluyor” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X