Erkan Aydın’a hemşerilerinden tam destek

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa milletvekili adayı Erkan Aydın, Dağ-Der Kültür Merkezi’nde hemşerileri ile bir araya geldi.

Erkan Aydın’a hemşerilerinden tam destek

Toplantıda konuşan Dağ-Der Genel Başkanı Yüksel Yaşar, aktif bir dernek olduklarını belirterek, “Yöremizi en iyi temsil edeceğine inandığımız adayımız Erkan Aydın’a başarılar diliyoruz. İnanıyorum ki yöre insanımız da bizim gibi adayımızı sonuna kadar destekleyecektir’ dedi.

İKTİDAR OLMA ZAMANI

Gördüğü tablodan çok mutlu olduğunu kaydeden Erkan Aydın ise, dernek başkanlarına desteklerinden dolayı teşekkür etti. Aydın, şunları söyledi: “CHP bugün demokrasinin sigortasıdır. İktidar olma zamanı gelmiştir. Mevcut iktidar gibi toplumu ayrıştıran değil, birleştirici politikalar uygulayarak toplumsal barışı en iyi sağlayacak partidir. Toplumu tembelliğe değil, üretime katkı koymaya yönlendirecek politikalar üretmeye en yakın parti CHP’dir. Tüketen değil üreten ülke olmalıyız. Bu doğrultuda ‘Kırsalda İş Var’ projemiz var. İktidar olduğumuz takdirde tarım politikalarımızla tarımı dünya standartlarına getireceğiz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X