Erkan Aydın’dan Dağ-Der’e ziyaret

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Dağ-Der başkanlığına yeniden seçilen Prof. Dr. Ali Kaya ve yönetim kurulunu ziyaret ederek, yeni görevlerinde başarılar diledi. Ziyarette konuşan Erkan Aydın, “700 yıldır bu topraklarda yaşayan dağ yöresi insanı ev sahi

Erkan Aydın’dan Dağ-Der’e ziyaret

Bursa ile dağ ilçelerini birbirine bağlayan yol projesinin bir kez daha değiştirilerek tekrar tünel yapılacağını hatırlatan Aydın, “Dağ yöresi insanı hak ettiği değeri Bursa’dan alamıyor. 700 yıldır bu topraklarda yaşayanlar ev sahibiyken misafir konumuna düşürüldü. Mesela 13 yıldır iktidarda olanlar dağ yolunu hala bitirebilmiş değil. Şimdi yaşanan heyelanlarla mücadele edilemeyince tekrar ilk proje olan tünel projesinin yapılacağı söyleniyor. Şu ana kadar boşa harcanan parayla 2-3 tane tünel yapılırdı. Konuyu TBMM gündemine taşıyarak ilgili bakana soru önergesi vermiştim. Konunun takipçisi olmaya devam edeceğim” diye konuştu.

Dağ-Der Başkanı Prof. Dr. Ali Kaya da, seçimlerin ardından kendilerini ziyaret eden CHP heyetine teşekkür etti. Dağ yöresinin bir insanının milletvekili olmasının çok önemli olduğunu söyleyen Kaya, birlik, beraberlik içerisinde yöre insanına hizmet konusunda beraber haraket etmeye hazır olduklarını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X