Erkan Can’ın ağabeyi Bursa’daki evinde ölü bulunmuştu! Erkan Can kimdir? Abisi Ömer Can kimdir?

Erkan Can’ın ağabeyi Ömer Can evinde ölü bulundu. Ömer Can’ın ölüm nedeni ise henüz belli olmadı. Ünlü oyuncu ve yapımcı Erkan Can’ın ağabeyi Ömer Can’ın ölümü ile ilgili polis soruşturma başlattı? Peki Erkan Can kimdir, ağabeyi kaç yaşındaydı?

Erkan Can’ın ağabeyi Bursa’daki evinde ölü bulunmuştu! Erkan Can kimdir? Abisi Ömer Can kimdir?

Bursa’da yalnız yaşayan Ömer Can’dan haber alamayan komşuları, bahçe kapısının açık olduğunu görüp içeri girdi.

Erkan Can’ın abisi Ömer Can’ın hareketsiz yattığını gören komşular, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Gelen yetkililer Ömer Can’ın cansız bedenini ölüm nedenini belirlemek içim Adli Tıp Morguna götürdüler. 

Ömer Can’ın komşularından Mehmet Çolak, ”Mahalleli tarafından çok sevilen biri. Dün birlikte çay içtik.

Kendini iyi hissetmediğini söyledi” dedi. Komşuları, oyuncu Erkan Can’ın özel günlerde gelerek ağabeyi Ömer Can’ı ziyaret ettiğini belirtti. Ömer Can’ın şüpheli ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

İşte Erkan Can ve ağabeyi hakkında merak edilenler…

Son dakika... Oyuncu Erkan Can'ın ağabeyi Ömer Can evinde ölü bulundu

ÖMER CAN KİMDİR?

Sevilen oyuncu ve yapımcı Erkan Can’ın ağabeyi Ömer Can, Bursa’nın Yıldırım ilçesi Bahçelievler Mahallesi’nde yalnız yaşıyordu. 3 çocuk babası olan Ömer Can 74 yaşında hayata gözlerini yumdu.

ERKAN CAN KİMDİR?

Erkan Can, 1 Kasım 1958’de Bursa’da dünyaya geldi. Oyunculuk kariyerine Bursa Devlet Tiyatrosu’nda başladı 1990 yılında İstanbul Devlet Konservatuarı’ndan mezun oldu.

1992 yılında sevilen televizyon dizisi “Mahallenin Muhtarları“nda Temel karakteri ile televizyon dünyasına girdi. 1993 yılında “Yalancı” adlı TRT’nin televizyon dizisinde rol aldı. 1998 yılında “Gemide” adlı filmde başrol oynadı ve büyük bir hayran kitlesi oluştu. Aynı yıl 35. Antalya Film Şenliği‘nde “En İyi Erkek Oyuncu” ödülü aldı. Aynı film ile 1999 yılında Ankara Film Festivali’nde ve Orhan Arıburnu Ödülleri’nde “En İyi Erkek Oyuncu” ödüllerini aldı.

İlk evliliğini 1994’te oyuncu Süeda Çil ile yaptı ve 1998’de boşandı. 2001’de ise Azita Azer ile evlendi. Erkan Can’ın bu evliliğinden bir çocuğu bulunmaktadır.

Şu sıralar Show TV ekranlarında yayınlanmakta olan Çarpışma dizisinde Haydar Müdür karakterine hayat veren Erkan Can, 1.70 metre boyunda, 71 kilo ve Akrep burcudur.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X