‘Erkek egemenliğine son verilmeli’

ABD’li oyuncu Jessica Chastain Hollywood’da son zamanlarda gündem olan Harvey Weinstein ve taciz skandallarıyla ilgili konuştu.

‘Erkek egemenliğine son verilmeli’

Altın Küre ödüllü aktris Jessica Chastain ABD’de yayımlanan ES dergisine bir röportaj verdi.

jessica-chastain-in-io-donna-magazine-italy-04-29-2017_4.jpg

Son zamanlarda Hollywood’un gündemine oturan Harvey Weinstein’in taciz skandallarıyla ilgili konuşan Chastain, ünlü yapımcının kendisiyle yakın arkadaşı hakkında konuştuğunu söyledi:
 

“Weinstein, benimle en yakın arkadaşım Jess Weixler’e ulaşmak için konuştu.Oldukça flörtöz bir şekilde ‘Ona ilgi duyuyorum. Bana yardımcı olmalısın’ dedi. Oldukça arkadaş canlısı davranıyordu fakat tavrı çok lakayıttı. Tacizi bu şekilde normalleştiriyor. Fakat bu endüstrideki herkes suçlu. Hepimiz bu problemin bir parçasıyız.”

screen-shot-2016-03-08-at-4.09.48-pm.png

40 yaşındaki oyuncu sözlerine şöyle devam etti: “Sinema sektörüne girmeden önce böyle dedikodular duymuştum. Kendimize öncelikle şunun hakkında neden sesimizi çıkarmadığımızı sormamız gerekiyor: Ajanslar aktrisleri niçin otel buluşmalarına gönderiyor? Harvey, sektördeki bir hastalık değil semptom. Onu kanser olarak düşündüğümüzde gerçekçi olabiliriz.”

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X