Erkek sağlık personelinden kadın görevliye yumruk!

Ağrı’nın Diyadin İlçesi’ndeki Devlet Hastanesi’nde erkek sağlık personeli Ağa K., 112 acil sağlık hizmetinde görevli Acil Tıp Teknisyeni (ATT) Nejla Ç.’ye yumruk attı. Her iki sağlık çalışanı birbirinden şikayetçi oldu.

Erkek sağlık personelinden kadın görevliye yumruk!

Olay 7 Mart günü saat 23.00 sıralarında diyadin Devlet Hastanesi’nde meydana geldi. Acil serviste görevli Nejla Ç., diğer sağlık görevlileri ile birlikte Diyadin’in İsa Ağa Köyü’ne giderek bir hamileyi hastaneye getirdi. Acil serviste görevli Ağa K., personele kadını birinci kattaki doğumhaneye çıkarmalarını söyledi.

 

Nejla Ç., prosedür gereği hastayı acil servis doktoruna teslim etmeleri gerektiğini söyledi. Bu sırada yanlarına gelen Acil Servis Doktoru Oğuz Karakayalı, “Hastayı neden buraya getirdiniz? Üst kattaki doğumhaneye çıkarın” diye çıkıştı.

 

Nejla Ç. doktora, hastayı acil servis doktorlarının sevki olmadan başka bir servise götüremeyeceklerini bildirdi. Doktor ile 112 acil servis görevlisi arasında bu yüzden tartışma yaşandı. Bu sırada hastayı alıp doğumhaneye götüren Ağa K., iddiaya göre 112 acil servis çalışanlarına hakaret etti. Nejla Ç.’nin hakaret etme hakkı bulunmadığını söylemesi üzerine Ağa K., Nejla Ç.’ye bir yumruk attı. Acil servis görevlilerinin araya girmesi üzerine kavga yatıştı.

 

Yaşanan bu olaydan sonra Ağa K.  ile Nejla Ç. birbirinden şikayetçi oldu. Görevinin başında olan Nejla Ç. çalıştığı hastanenin acil servisinde darp edildiğine dair adli rapor aldı. Soruşturma sürdürülüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X