Erkekler Kenan kızlar Beren olma derdinde

Ünlü fotoğrafçı Nihat Odabaşı, oyuncu olmak isteyen gençlerin yalnızca vücutlarını geliştirerek bu işi becerebileceklerini düşündüklerini ve Kenan İmirzalıoğlu ya da Beren Saat gibi olmayı hedeflediklerini söyledi.

Erkekler Kenan kızlar Beren olma derdinde

İpek Tuzcuoğlu’nun moderatörlüğündeki söyleşiye katılan Nihat Odabaşı, samimi açıklamalarda bulundu.

Kızların Beren Saat’i, erkeklerin de Kenan İmrzalıoğlu’nu rol model aldıklarını söyleyen Odabaşı, ‘Gençlerimiz artık model, oyuncu, şarkıcı olmak istiyor. Öğretmen, mühendis olmak isteyen yok. Karın kasları ya da güzel bir vücudun oyunculuk için yeterli olduğunu düşünüyorlar. Spor salonundan çıkmayan erkekler, Kenan İmirzalıoğlu, kızlar da Beren Saat’i örnek alıyor’ dedi.

AJDA TÜRKİYE’NİN MADONNA’SI…

Bir çok ünlü isimle çalışan Nihat Odabaşı, en çok Ajda Pekkan’dan etkilendiğini söyledi. Ajda Pekkan için ‘her dönemin kadını’ diyen Odabaşı, ‘3 klipte kendisiyle çalıştım. Disiplini, yenilikci tavrıyla gerçek bir Süperstar. Ajda bence Türkiye’nin Madonna’sı’ dedi. Yakın dostu Gülben Ergen’den de bahseden Nihat Odabaşı, ‘Gülben’in yaptıklarını hayranlıkla izliyorum. Kitabı, gazete yazıları, sosyal sorumluluk projeleri, oyunculuğu ve kişiliğiyle örnek sanatçı’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X