Erkeklere uzman uyarısı

Dünya sağlık örgütüne göre; sağlığın bedensel, zihinsel ve toplumsal olarak tam bir iyilik hali olduğunu söyleyen Doruk Sağlık Grubu Üroloji Uzmanı Dr. Tuğrul Türker, erkeğin sağlıklı olduğunu gösteren bu parametrelerin bozulması, iktidarsızlığa ve cinsel

Erkeklere uzman uyarısı

Güncel üroloji pratiğinin önemli bir bölümünü oluşturan cinsel işlev bozukluları, sağlıklı vücudun iyi bir göstergesi olduğunu ifade eden Doruk Sağlık Grubu Üroloji Uzmanı Dr.Tuğrul Türker, erkeklik ve cinsel isteğin devamı tam bir sağlık göstergesi olmamakla beraber; bunların bozulması vücutta bazı hastalıkların habercisi olabileceğini söyledi. 

Günümüzde ekonomik koşulların zorluğu nedeniyle yetişkin bir erkeğin zihinsel baskı altında vücudunda fark edeceği ilk değişiklik sıklıkla cinsel performans kaybı olacağını belirten Dr.Türker, “Toplumun çoğunluğunu etkileyen çevresel faktörler ve genetik yapının da katkısıyla oluşan, şeker hastalığı, tansiyon, kalp hastalıkları, beyin damar hastalıkları, psikiyatrik hastalıklar ve bunların tedavisinde kullanılan ilaçların en çok bozduğu işlev erkekte cinselliktir” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X