Erkekliğe adım attılar

Şirinevler Muhtarlığı ile Şirinevler Merkez Cami Derneği tarafından gerçekleştirilen organizasyonla toplu sünnet töreni düzenlendi.

Erkekliğe adım attılar

Büyükşehir Belediyesi ile Yıldırım Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleştirilen toplu sünnet cemiyetinde 113 çocuğu sünnet ettirdiklerini belirten Şirinevler Merkez Cami Dernek Başkanı Süleyman Öztürk, “Bu yıl ilk kez böyle bir gorganizesyon yaptık. Bunu geleneksel hale getireceğiz. Muhtarımız Burhaneddin Yiğit ile öncülük ettik. Başta Büyükşehir ve Yıldırım belediyemiz ile Yıldırım Kaymakamlığımız olmak üzere maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Şirinevler Mahalle Konağı’nın ikinci katında oluşturulan mini hastanede yapılan sünnetlerin ardından mahalle meydanında Kuran-ı Kerim okundu. Daha sonra mehter takımının gösterileri gerçekleştirilirken, yaklaşık bin 500 kişiye de pilav ikramı edildi. Bu arada çocuklara da forma ve saat gibi çeşitli hedileyer verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X