Erken bayram alışverişi kazandıracak

‘Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri’ 25 Haziran’da sona erecek. Bu tarihe kadar Ramazan Bayramı alışverişini yapanlar, 10 otomobil, 10 dizüstü bilgisayar ve akıllı cep telefonu kazanabilme şansı yakalayacak.

Erken bayram alışverişi kazandıracak

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde Valilik, Büyükşehir Belediyesi, Osmangazi Belediyesi ve Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Birliği (BTÇH) işbirliğinde 22 Nisan tarihinde startı verilen ‘Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri’nin sona ermesine sayılı günler kaldı. 

Çarşı esnafının yoğun talebi üzerine 25 Haziran Cumartesi gününe kadar devam edecek organizasyon, kent ekonomisinin kalbinin attığı Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’ne ayrı bir hareketlilik kazandırdı. Anlaşmalı işyerlerinden toplamda 100 TL’lik alışveriş karşılığı bir çekiliş kuponu almaya hak kazanan tüketiciler, yapılan çekilişin ardından 10 otomobil, 10 dizüstü bilgisayar ve 10 akıllı cep telefonunun sahibi olabilecek.

 

BURSA TÜRKİYE’YE ÖRNEK

BTÇH Başkanı Muhsin Özyıldırım, BTSO öncülüğünde yürütülen organizasyonun Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’ne büyük bir canlılık kazandırdığını söyledi. Türkiye’deki tarihi çarşılar arasında bugüne kadar bu kadar büyük ödüllerin dağıtıldığı bir organizasyonun yapılmadığını kaydeden Özyıldırım, Türkiye’deki çarşıların ‘Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri’ projesine hayran kaldığını ve kendi bölgelerinde uygulamak istediklerini belirtti. Özyıldırım, birbirinden önemli hediyelerin dağıtılacağı çekilişe katılmak için tüketicilerin Ramazan Bayramı alışverişini erken yapmalarını istedi. Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri programının 25 Haziran tarihinde sona erdiğini dile getiren Özyıldırım, ”Şimdiye kadar binlerce vatandaş çekiliş kuponlarını alarak organizasyona katıldı. Çarşı esnafı olarak tüketicilerin bayram alışverişini erken yapmalarını öneriyoruz” diye konuştu.

ESNAFA MORAL VERDİ

Bedesten Civarı Dernek Başkanı Hakan Ruşan, Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri programının çarşı esnafına moral verdiğini ve bölgeye hareketlilik kazandırdığını belirterek, “Ramazan Bayramı öncesinde bölgemiz yoğun ilgi görüyor. Tüm vatandaşlarımızı bayram alışverişi için tarihi çarşı ve hanlar bölgemize bekliyoruz” dedi. Uluçarşı Dernek Başkanı Gülay Topkıran, BTSO öncülüğünde başlatılan ‘Alışveriş Günleri’ programının ticaretin kalbinin attığı çarşı için önemli bir proje olduğunu dile getirerek, “Organizasyondan dolayı BTSO’ya teşekkür ederiz. Tarihi çarşı ve hanlar bölgesi, kent ekonomisinin kalbinin attığı önemli bir bölge. ‘Alışveriş Günleri’ programı da çarşımıza ayrı bir değer kattı. Bu organizasyonun bundan sonra da devam etmesini istiyoruz” diye konuştu.

ÇEKİLİŞ 30 HAZİRAN’DA

30 Haziran tarihinde BTSO Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek çekilişin ardından talihliler bugüne kadar dağıtılan en büyük hediyelerin sahibi olacaklar.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X