Erken Kuş finalinde büyük sürpriz!

Erkenci Kuş dizisinin 51. ve final bölümünden 2. fragman yayınlandı. Demet Özdemir ve Can Yaman’ın başrolleri paylaştığı Erkenci Kuş’un final bölümünde izleyicileri büyük sürprizler bekliyor.

Erken Kuş finalinde büyük sürpriz!

Gold Film’in yapımcılığın üstlendiği Erkenci Kuş dizisi 51. bölümüyle ekrana veda ediyor. Sevilen romantik komedi dizisi 6 Ağustos Salı akşamı yayınlanacak olan 51. bölümüne, Can ve Sanem’in düğünü ile Sanem’in hamileliği damga vuracak.

SANEM VE CAN AŞKINDA MUTLU SON!

erkenci

Can’la ilişkisinden ümidini yitiren Sanem, ajanstaki işini bırakıp mahallesine geri döner ve babasının bakkal dükkanında çalışmaya başlar. Can onu geri dönmeye ikna edemese de, verdiği radikal karar ikisinin hayatını tümden değiştirir.
 

sanem

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Gidişinin ardından Sanem’in çektiği acıları Emre’den öğrenen Can, ona büyük bir sürpriz hazırlar. Yaşadıkları maceranın ardından rakip ajansın kampanyayı almak üzere olduğunu anlaşılır, Can Sanem’in de yardımıyla sıra dışı bir fikir geliştirir.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X