Erkenci Kuş’ta oynayan Can Yaman’ın annesini görenler resmen şoke oldu!

Star TV’nin sevilen dizisi Erkenci Kuş ile gündemden düşmeyen Can Yaman’ın annesi Güldem Yaman’ı görenler gözlerine inanamıyor!

Erkenci Kuş’ta oynayan Can Yaman’ın annesini görenler resmen şoke oldu!

O kadar genç ki herkes onun annesi olduğunu duyunca çok şaşırıyor. Annesi ile abla kardeş gibi duran Can Yaman’ın amcasıyla benzerliği de şaşırtıyor. Can Yaman’ın babasına benzerliği de ayrıca şaşırtıcı.

Star TV’nin bu sezon reytinglerde zirvede olan dizisi Erkenci Kuş’un başrol oyuncusu Can Yaman magazin programlarına annesi ile damga vurdu. Bir reklam çekiminde ortaya çıkan anne Güldem Yaman’ı görenler gözlerine inanamadı. Bir çok kişi Güldem Yaman’ı, Can Yaman’ın ablası zannetti. İşe Can Yaman’ın herkesi şaşırtan genç annesi;
 

Ekranın genç kuşak yüzlerinden dizi oyuncusu Can Yaman, kariyerinin en parlak günlerini yaşıyor. Bu konuda en büyük destekçisi de annesi Güldem Hanım. Bir reklam çekiminin tanıtımında ortaya çıkan anne genç görünümü ve neşesiyle dikkat çekti.

Can Yaman ile ilgili görsel sonucu

Instagram hesabına oğluyla olan özel paylaşımlarını koyan Can Yaman’ın annesi Güldem Yaman, plates ile genç kız fiziğini kazanmış. Oğlu Can Yaman gibi spora düşkün olan Güldem Yaman, minyon görünümü ile de olduğundan kat be kat genç gösteriyor.
 

GÖREN ABLASI SANIYOR : Magazin programlarına konu olan bu video Güldem Yaman tarafından yeni instagrama yüklendi. Bu görüntüyü gören Can Yaman’ın annesini ablası zannetti.
 

Güven Yaman-Can Yaman

CAN YAMAN’IN BABASI : Can Yaman’ın babası Güven Yaman da hayli dinç bir görünüme sahip. Can Yaman boyunu ve düzgün fiziğini babasından almış görünüyor. Bu görseli Can Yaman instagram hesabından paylaştı.

CAN YAMAN’IN AMCASI DA ÜNLÜ: Can Yaman’ın amcası da ünlü bir futbol adamı. Beşiktaş’ın eski yıldız futbolcularından olan Fuat Yaman, Can Yaman’ın amcası.
 

Fuat Yaman-Can Yaman

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X