Ermaksan’a Girişimcilik Ödülü

Türkiye’nin ilk özel sektör yarı iletken tesisini kurarak dikkatleri üzerine çeken saç işleme sektörünün önde gelen firmalarından Ermaksan Makine, SASAD tarafından savunma sanayi alanında yapmış olduğu başarılı çalışmalardan dolayı, ‘Savunma Sanayi Girişi

Ermaksan’a Girişimcilik Ödülü

Yarım asrı aşkın süredir sac işleme makineleri sektörüne güçlü AR-GE’si ile yön veren Ermaksan, 80 bin metrekarelik modern tesislerinde 850 kişilik kalifiye ekibiyle kaliteli ve yüksek teknolojiye sahip makineler üretmeye devam ediyor. Şirketin başarıları da, ulusal ve uluslararası ölçekte düzenlenen çeşitli organizasyonlarda taçlanıyor. Ermaksan, son olarak Savunma ve Havacılık Sanayi İmalatçıları Derneği (SASAD) tarafından verilen ‘Savunma Sanayi Ödülleri’nde ‘Girişimcilik’ dalında kürsüye çıkmanın gururunu yaşadı.

BAKAN YILMAZ DA KATILDI

SASAD’ın Ankara Sheraton Otel’deki 27. Olağan Genel Kurulu’nun ardından Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve Milli Savunma Bakanlığı Müsteşarı Sezai Bostancı’nın katılımı ile gerçekleştirilen törende, Ermaksan’ın ödülünü Yönetim Kurulu Başkanı Erol Özkayan, Milli Savunma Bakanlığı Müsteşarı Sezai Bostancı’nın elinden aldı. Törende, Ermaksan Genel Müdürü Ahmet Özkayan da hazır bulundu. Özkayan, burada yaptığı açıklamada, böylesine değerli bir ödüle layık görülmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek, ”Ülke sanayinin gelişimine ve Türkiye ekonomisine yüksek katma değer sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X