Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Erman Toroğlu’dan flaş iddia… Ibrahimovic, Süper Lig’e geliyor

Futbol yorumculuğu yapan eski hakem Erman Toroğlu, Cenk Tosun’un satılması halinde Fikret Orman’ın İsveçli golcü Zlatan Ibrahimovic’i transfer edeceğini iddia etti.

Futbol yorumculuğu yapan eski hakem Erman Toroğlu, Cenk Tosun'un satılması

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın, Cenk’in satılması durumunda Zlatan Ibrahimovic’i kadroya katmak istediği iddia edildi.

“CENK’İN YERİNE IBRAHIMOVIC…”

A Spor’da konu hakkında açıklama yapan Erman Toroğlu, “Fikret Orman demiş ki, Cenk’i iyi paraya satarsam, Ibrahimovic’i getireceğim demiş. Bunun geldiği yer, iyi bir yer. Gaz mı, balon mu, bilemem” ifadelerini kullandı.

Manchester United ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan ve sakatlıktan yeni kurtulan 36 yaşındaki Ibrahimovic, bu sezon 6 maçta 1 gol attı.

ANINDA COME TO BEŞİKTAŞ

Erman Toroğlu’nun bu iddiasının hemen ardından çok sayıda Beşiktaş taraftarı, Zlatan Ibrahimovic’in son paylaşımının altına ‘Come to Beşiktaş’ yorumlarını yazmaya başladı. Ibrahimovic’in paylaşımına kısa sürede binlerce yorum yazıldı.


Avatar Seç KAPAT
Anayasa Mahkemesi (AYM), spor kulüplerinin ödemediği gelir vergisinin sporculardan alınmasına
Sıradaki Haber Spor kulüplerinin vergi borçlarıyla ilgili karar