Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Ermenek faciasında 5 tutuklama

Ermenek`teki kömür ocağında işçilerin mahsur kalmasıyla ilgili gözaltına alınan 8 kişiden 5`i tutuklandı. Diğer 3 kişi adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Ermenek`teki kömür ocağında işçilerin mahsur kalmasıyla ilgili gözaltına alınan 8
Ermenek Adliyesine sevk edilen, maden ocağı işletmecisi Saffet Uyar, maden sahasının ruhsat sahibi Abdullah Özbey, madenin İşletme Müdürü Yavuz Özsoy, maden mühendisleri Cemile Karaca ve Nuray Yetiş, maden sahasının ruhsat sahibi şirketin işletme müdürü Mehmet Zeybek, maden mühendisi Ali Kurt ve İş Güvenlik Uzmanı Engin Yeti’nin savcılıkça ifadeleri alındıktan sonra tutuklanmaları talebiyle “Bilinçli taksirle ölüme sebebiyet verme suçundan” mahkemeye sevk edildi.
 
Zanlılardan, Saffet Uyar, Abdullah Özbey, Yavuz Özsoy, Mehmet Zeybek ve Ali Kurt tutuklandı. Karaca, Yetiş ile Yeti ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Avatar Seç KAPAT
Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz, İstanbul Adliyesi'nde teröristlerce şehit edilişinin
Sıradaki Haber Adalet Bakanı Gürlek: ‘Adalet teşkilatı geri adım atmayacak’