Ermenistan’a Ağrı Dağı sürprizi

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın, Ağrı Dağı’na yansıtılmış Türkiye ve Azerbaycan bayraklarının yer aldığı bir fotoğraf paylaşarak, bu projeyi hayata geçireceklerini açıkladı. İki devlet, tek milleti yansıtan görüntünün yakın zamanda hayata geçeceği bildirildi.

Ermenistan’a Ağrı Dağı sürprizi

Ermenistan’ın işgal ettiği Azerbaycan topraklarına saldırı düzenlemesinin ardından Azerbaycan Ordusu 27 Eylül’de topraklarını geri almak için operasyon başlattı. Operasyon kapsamında 4’ü kent olmak üzere 201 yerleşim ele geçirilirken harekata Türkiye’nin 81 ilinde gerçekleştirilen gösteri ve eylemlerle destek verildi.

AĞRI DAĞI’NA İKİ ÜLKENİN BAYRAĞI

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, sosyal medya hesabından Ağrı Dağı’na resmedilmiş Türkiye ve Azerbaycan bayraklarının yer aldığı paylaşımla Ağrı Belediyesi olarak dağda Türk ve Azeri bayraklarının yer alacağı projesini duyurdu.

SAYAN’DAN MANİDAR MESAJ

Ermenistan tarafından da görülen Ağrı Dağı’nda her bakıldığında Türk ve Azeri bayraklarının görüleceğine dikkat çeken Başkan Sayan ironi yaparak şu ifadeleri kullandı, “Ağrı Belediyesi olarak hızlı bir çalışma yapıyoruz. Yakında Ağrı Dağı’nın Ermenistan’a bakan tarafında bu görüntüyü göreceksiniz. Umarım cephede ki Ermenistan’a moral olur (!)”

İHA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X