Erol’dan çifte şampiyonluk

Uludağ Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Sadettin Erol, Veteranlar Türkiye Badminton Şampiyonası’nda zirveye çıkmayı başardı. Erol, teklerde şampiyonluğa ulaşırken, çiftlerde de zirveyi kaptırmadı.

Erol’dan çifte şampiyonluk

Prof. Dr. Faik İmamoğlu anısına Antalya’da Akdeniz Üniversitesi salonlarında gerçekleştirilen çeşitli illerden 120 sporcunun katılımı ile gerçekleşen organizasyon büyük heyecana sahne oldu. Müsabakalarda başarılı maçlar çıkaran Uludağ Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Sadettin Erol, 55 yaş kategorisinde tek erkeklerde şampiyonluğu kimseye kaptırmadı. Erol ayrıca, yine aynı yaş grubunda partneri Baha Tekin ile birlikte katıldığı çift erkekler kategorisinde de Türkiye şampiyonu olmayı başardı. Türkiye şampiyonu olan Sadettin Erol, önümüzdeki aylarda yapılacak Balkan Badminton Şampiyonası’nda mücadele edecek milli takım kadrosuna da girdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X