Ersel Hoca’nın arkası sağlam

Takımın başında bir Bursalıyı görmekten dolayı memnun olduklarını dile getiren TÜFAD Bursa Şubesi yönetim kurulu üyeleri Uzgur’a destek istedi.

Ersel Hoca’nın arkası sağlam

TÜFAD Bursa Şubesi yönetim kurulu üyeleri dün Özlüce Tesisleri’nde Teknik Direktör Ersel Uzgur’u ziyaret etti. Ersel Hoca, TÜFAD’ın ziyaretinden memnun olduğunu belirtti ve verilen desteğe teşekkür etti.  Takımımızın efsane iki kaptanı arasında bulunduğunu belirten Uzgur, ‘Sedat Özden ve Sedat Özbağ ağabeylerimin arasındayım. Onların destekleri Bursaspor için her zaman üst düzeyde olmuştur. İnşallah bu beraberliğimiz bu haftadan itibaren şehrin her yanına yayılacaktır’ dedi. 

GEÇ KALINDI

TÜFAD adına konuşma yapan Sedat Özden ise, ‘Ersel Uzgur içimizden gelen kardeşimiz. Onun Bursaspor’da başarılı olmasını diliyorum. Bence geç kalınmış bir karar. Fakat çok doğru bir karar olduğuna inanıyorum. Kendi değerlerimize sahip çıkın diye yıllarca bağırdım. O değerlerden birinin bugün Bursaspor’un başında olması sevindirici’ şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X