Ersel Uzgur maç sonu çarpıcı açıklamalarda bulundu!

Bursaspor Teknik Direktörü Ersel Uzgur, yeşil-beyazlı takımı sevenlerden özür diledi.

Ersel Uzgur maç sonu çarpıcı açıklamalarda bulundu!

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında sahasında Osmanlıspor’u konuk etti. Müsabaka Osmanlıspor’un 4-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Maçın ardından Teknik Direktör Ersel Uzgur açıklamalarda bulundu. 

Karşılaşmayla ilgili konuşan Uzgur, “Rakibimizin kontra atakta etkili olduğunu biliyorduk. Yediğimiz erken goller bütün oyunumuzu ve disiplinimizi bozdu. Buna bir reaksiyon göstermek isterken 3. golü yedik. İkinci yarı yeni bir başlangıç ve düşünceyle kötü durumdan kurtulmayı denedik. Bulduğumuz az sayıdaki pozisyonu değerlendiremedik. Neticesinden kalemizde golü gördük. Bizi sevenleri üzdüğümüzü biliyoruz. Onlardan özür diliyoruz. Bu futbolcularla buraya geldik. Ama bu durumdan çıkacak arkadaşlarımızdır. Son 1 hafta ve ondan önceki dönemde de Bursaspor’un her ferdi daha iyi duruma gelmek için çalışıyor. Buradan kalkmak durumundayız” dedi.

Gol sıkıntılarının olduğunu dikkat çeken Uzgur, “Ön tarafta çoğalma ve gol atma sıkıntılarımız var. Son dönemde Necid’de gol atamıyordu. Tom iyi durumdaydı. Onu değerlendirip gol bulmayı denedik. Ama bunda başarılı olamadık” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X