Ersel Uzgur’dan maç sonu çarpıcı açıklamalar

Bursaspor Teknik Direktörü Ersel Uzgur, Galatasaray mağlubiyetine ilişkin yaptığı açıklamada, “Galatasaray gibi bir takıma karşı pozisyona girip atamazsanız kaliteli ayakların sahne almasından golü yiyorsunuz” dedi.

Ersel Uzgur’dan maç sonu çarpıcı açıklamalar

Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşan Bursaspor, rakibine 3-0 mağlup olarak kötü gidişatını sürdürdü. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan yeşil-beyazlı ekibin teknik sorumlusu Ersel Uzgur, “Bugün buraya iyi futbol oynayıp, iyi skorla ayrılmayı düşünerek geldik. Maçtan öncesi planladıklarımızı gerçekleştirdik. Maçın büyük bölümünde sahanın her yerinde mücadele ettik. Gol atmamız ve verdiğimiz pozisyonlar dışında istediğimiz her şeyi yaptık. Galatasaray’a karşı böyle oynayıp gol atmazsanız, kaliteli ayakların sahne almasından golü yiyorsunuz. Takımızın bu istek ve arzusu devam ettiği sürece ki üst düzeydeydi, takımımızın çıkış yapacağını düşünüyorum” dedi.

Kulübün teknik direktör arayışlarını sürdürdüğünün hatırlatılarak, göreve devam etmek isteyip istemediğinin sorulması üzerine Ersel Uzgur, “Ben bu göreve hazır olduğumu bildirdim. Bunun dışında yorum yapmak istemiyorum” diye konuştu.

“SERDAR AZİZ DUYMAKTA ZORLUK ÇEKİYOR”

İlk yarıda sakatlanarak oyuna devam edemeyen Serdar Aziz’in durumunun sorulması üzerine Uzgur, “Serdar’ın kulağında kanaması var. Muhtemelen kulak zarında yırtılma olabilir. Duymakta zorluk çekiyor ama bir iki gün içinde bu rahatsızlığın iyileşeceğini yönünde bilgi aldım. Korkulan bir sakatlık değil” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X