Ertuğrul Ersoy; Fransa’da çok mutluyum…

Le Havre’de forma giyen Bursaspor’un eski futbolcusu Ertuğrul Ersoy, “Fransa’da kendimi gerçekten harika hissediyorum” dedi.

Ertuğrul Ersoy; Fransa’da çok mutluyum…

Fransa 2. Ligi takımlarından Le Havre’de forma giyen milli fuutbolcu Ertuğrul Ersoy ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Paris-Normandie gazetesinden Benoit Donckele Bursaspor’un eski futbolcusu Ertuğrul Ersoy’un hayatını mercek altına aldı. Gazetede “Ertuğrul Ersoy yeni sezonda bambaşka bir kimliğe büründü. Yenilenen Ertuğrul artık bu yolda yalnız yürümüyor. Bir iletişim ekibi ile birlikte artık bireysel bir antrenörü de var” ifadeleri kullanıldı.

HARİKA HİSSEDİYORUM
Haberde, genç sporcunun 24 saatini paylaştığı bireysel koç, fitness ve beslenme uzmanı Emre Kurubaş’ın çalışmalarına da yer verildi. Ayrıca Ertuğrul Ersoy’un, “Fransa’da gerçekten harika hissediyorum. Tüm günü planlayarak yaşıyorum. Bu sezon takımımızın başarısında gerçek bir rol almak istiyorum, bu yüzden tüm varlığımı ortaya koymaya çalışıyorum. Bugün artık bir bahanem yok” cümleleri de yer aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X