Ertuğrul Hoca’dan Fernandao ve Şener açıklaması

Bursaspor’da, Şenol Güneş’ten boşalan teknik direktörlük koltuğuna getirilen Ertuğrul Sağlam, Fernandao ve Şener ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ertuğrul Hoca’dan Fernandao ve Şener açıklaması

Bursaspor’un yeni teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, 360 kanalında yayınlanan Telegol programında transferi açıkladı. Sağlam, Fernandao ve Şener’in Fenerbahçe ile anlaştığını söyledi.

İki oyuncunun seneye sarı-lacivertli takımda olacağını kaydeden Sağlam, “Fernandao ve Şener Fenerbahçe’ye gitti gibi. Onların geri dönüşü olmayacak. Netleşmeden bir şey söylemek doğru olmaz, ama Şener’in Fenerbahçe ile anlaştığını biliyorum, Fernandao’nun da anlaştığını söyleyebiliriz. Belluschi ise takımda kalacak” dedi.

“KULÜBÜN BÜTÇESİNE UYACAK HERKESİ ALABİLİRİZ”

Yapılacak transferler için konuşan teknik adam, “Şu anda başkan ile önümüzdeki senenin kadro yapılanması ile alakalı çok net bir görüşme yapmadık. Kulübün bütçesine uyarsa ve gidenlerden daha iyi olacağına inanırsak, herkesi alabiliriz” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X