‘Ertuğrul Hoca’yı seviyoruz’

OLAY Spor’a konuşan Serdar Aziz, deneyimli teknik adamın Bursaspor’a önemli hizmetleri olduğunu belirtti.

‘Ertuğrul Hoca’yı seviyoruz’

Bursaspor kaptanı Serdar Aziz, OLAY SPOR’a Eskişehirspor maçını değerlerdirdi. Steresli bir maçtan 3 puan aldıklarını ifade eden Serdar ‘Bizim için zor bir geceydi. Takım üzerinde bulunduğu konumdan dolayı bir stres vardı. Ancak herşeye rağmen çok iyi mücadele ettik ve son bölümler olmasına rağmen kazanmayı bulduk. Takımda genç arkadaşlarda var. İlk kez böyle durumlarla karşılaşanlar oldu. Her anlamda zor bir gece geçirdik’ dedi. 

Ertuğrul Sağlam’ı oyuncular olarak çok sevdiklerini belirten Serdar şunları söyledi: 

GÜZEL FUTBOL İZLETECEĞİZ

‘Herkes bu streste tepkisini farklı gösteriyor. Kimisi eleştirisel tepki veriyor kimisi destek oluyor. Bence herkese saygı duymamız gerekiyor. Ama Ertuğrul hocanın Bursaspor’a hizmetleri çok fazla. Bütün futbolcular olarak hocamızı çok seviyoruz. Bizim bütün olmamız gerekiyor. Eğer biz başarılı ve iyi bir takım olmuşsak hep birlikte olduğumuz için olduk. Taraftarlarımız dış etkenleri bıraksınlar ve sahadaki bizlere destek olsunlar. Önemlisi bu bence ve bizde elimizden en iyisini yaparak daha güzel futbol izleteceğiz.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X