Ertuğrul Sağlam: ‘Bursaspor düşmemeli’

Ertuğrul Sağlam, yeşil beyazlı takımın ligde kalmasını istediğini söyledi.

Ertuğrul Sağlam: ‘Bursaspor düşmemeli’

Bursaspor’un eski teknik direktörlerinden Ertuğrul Sağlam, gönlünün yeşil beyazlı takımdan yana olduğunu ve düşmesini istemediğini söyledi. 

Sağlam şöyle konuştu: “Bursaspor ile 2009-2010 sezonunda şampiyon olduktan sonra 2010-2011 sezonunda ligi 3. sırada bitirerek önemli işlere imza attık. Sonraki süreçlerde anlaşmazlıklar oldu. Şu anki duruma bende çok üzülüyorum fakat şunu da ortaya koymak istiyorum. Rizeli dostlarım var Hikmet hoca var, ama gönlümüz tabii ki Bursaspor’dan yana.”

GÜZEL ANILARIMIZ VAR

“Trabzonspor karşısında kendine yetecek skoru alıp Bursaspor’un kümede kalmasını bekliyorum. Temennimiz bu açıkçası. Bursa’da yaşanan güzel anılar güzel hatıralar var. İnşallah Bursaspor hafta sonunda alacağı neticeyle kümede kalır. Keşke Bursaspor ve Rizespor ikisi de kümede kalsa ama futbolun da böyle bir gerçeği var.” 

Ertuğrul Hoca, bu süretçe Bursaspor’dan bir teklif almadığını da belirterek, “Bursaspor benimle bağlantıya geçmedi. Henüz bu konu hakkında konuşmam da çok doğru değil bence. Bursaspor’un bunları düşünmekten çok bu hafta sonu oynanacak Rizespor maçına odaklanması gerek” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X