Ertuğrul Sağlam: İkinci yarıdan memnunum

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Fenerbahçe maçının ardından yaptığı açıklamada “ikinci yarıdaki futbolumuzla puanı hak ettiğimizi düşünüyorum” dedi.

Ertuğrul Sağlam: İkinci yarıdan memnunum

Teknik Direktör Sağlam şu açıklamalarda bulundu, “Biz geçen seneki kadrosunun hemen hemen tamamına yakınını değiştirmiş bir takımız. Dolayısıyla halen uyum süreci yaşıyoruz. İlk defa milli takıma arasından sonra bu hafta içerisinde tüm oyuncularımızla çalışabildik. İlk devre bizim için çok iyi olmadı. İkinci yarı biraz daha futbol adına bir şeyler yapmaya çalıştık. Yediğimiz golün dışında pozisyon vermeden ikinci yarıyı götürdük. Beraberlikten sonra rakibi eksik yakaladığımız pozisyonlarda daha akıllı olabilirdik. İkinci yarının tek pozisyonu gol oldu. Daha sonra yine baskılarımız oldu. İkinci yarıdaki oyunumuzla puanı hak ettiğimizi düşünüyorum. Organizasyon açısından eksiğimiz görülüyor. Bunu biliyoruz. Önümüzdeki hafta Eskişehirspor ile zorlu maçımız var. Geçen hafta Gençlerbirliği maçından aldığımız galibiyetin ardından buradan alacağımız iyi bir sonuç moral motivasyonu tavan yaptırıp, geçiş sürecini de daha kısa zamanda atlatmamıza fayda sağlayacaktı ama olmadı.  İkinci yarıdaki oyuncularımızın mücadelesinden, isteğinden memnunum. Şunu biliyorum ki bu kadro daha güzel şeyler yapacak. Hatalarımızı giderip, iyi yaptığımız şeyleri daha iyi yapmaya çalışıp daha iyi bir takım olacağız.” 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X